Upotreba kolačića (eng. "cookies").
Ova stranica koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića. Postavkama kolačića možete upravljati u svom internet pregledniku.

Posjeta predstavnika tvrtke "Bolk Transport Austria"

Dana 12.12.2018., predstavnici tvrtke "Bolk Transport Austria" u sastavu Gerhard Wagner i Andreas Brau posjetili su Luka-Vukovar d.o.o.

Naime, Bolk je stabilna i vrlo inovativna prijevoznička tvrtka s raznovrsnim aktivnostima, klijentima i suradnjama. Nijedan izazov za njih nije prevelik. Bolk pruža jasnu dodanu vrijednost u svakom aspektu prijevoza. I da je to zaista tako, uvjerili su se i predstavnici Luka-Vukovar d.o.o. kroz suradnju koja traje već više od dvije godine.

 

Podsjetimo, Luka-Vukovar d.o.o. i Bolk transport Austrija organiziraju pretovar i prijevoz za više od 100 kombajna na godišnjoj razini koji se proizvedu u Same Deutz Fahr Žetelice iz Županje, a krajnje im je odredište istočna Europa.

Posjet je kruna vrlo dobrih odnosa i poslovne suradnje između Luka-Vukovar d.o.o. i Bolk transport Austrija na kojem se ujedno razgovaralo o proširenju suradnje te mogućnošću isporuke kombajna za zapadnu Europu te izgradnju RO RO rampe koja bi povećala ne samo isporuku kombajna za zapadno i istočno tržište već bi pridonjela i dopremi poljoprivrednih strojeva za Vukovarsko-srijemsku županiju.