Upotreba kolačića (eng. "cookies").
Ova stranica koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića. Postavkama kolačića možete upravljati u svom internet pregledniku.

Posjeta rukovodstva Petrokemija d.d. Kutina

Dana 10.prosinca 2018.g. novoizabrano vodstvo tvrtke „Petrokemija d.d.“ Kutina  posjetilo je tvrtku Luka-Vukovar d.o.o. Vukovar u sastavu Krešimir  Rendeli  i Ante Grubišić.  . Domaćin je bio direktor Luka-Vukovar d.o.o. Vukovar Marijan Kuprešak.

Posjet je organiziran u sklopu aktivnosti nove Uprave Petrokemija d.d. Kutina   kojima se želi produbiti i poboljšati postojeće veze između poslovnih partnera.

 

Tijekom posjeta razgovaralo se o dosadašnjoj suradnji koja je ocijenjena vrlo dobrom sa mogućnošću daljnjeg razvoja , posebno u svijetlu važnosti i značaja rijeke Dunav na dopremu kako sirovina tako i gotovih proizvoda za potrebe Petrokemije d.d. što značajno utječe na poslovnu aktivnost Luka-Vukovar d.o.o. Vukovar.

Vodstvo Luka-Vukovar d.o.o. Vukovar je istaknulo značaj Petrokemija d.d. Kutina kao najznačajnijeg partnera tvrtke Luka-Vukovar d.o.o. Vukovar kao i spremnost na produbljivanje postojećih poslovnih veza što bi uvelike doprinijelo razvoju kako tvrtke Luka –Vukovar d.o.o.  Vukovar tako i gospodarstvu u okružju.