Upotreba kolačića (eng. "cookies").
Ova stranica koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića. Postavkama kolačića možete upravljati u svom internet pregledniku.

Vijesti

Dana 12.12.2018., predstavnici tvrtke "Bolk Transport Austria" u sastavu Gerhard Wagner i Andreas Brau posjetili su Luka-Vukovar d.o.o.

Naime, Bolk je stabilna i vrlo inovativna prijevoznička tvrtka s raznovrsnim aktivnostima, klijentima i suradnjama. Nijedan izazov za njih nije prevelik. Bolk pruža jasnu dodanu vrijednost u svakom aspektu prijevoza. I da je to zaista tako, uvjerili su se i predstavnici Luka-Vukovar d.o.o. kroz suradnju koja traje već više od dvije godine.

 

Dana 10.prosinca 2018.g. novoizabrano vodstvo tvrtke „Petrokemija d.d.“ Kutina  posjetilo je tvrtku Luka-Vukovar d.o.o. Vukovar u sastavu Krešimir  Rendeli  i Ante Grubišić.  . Domaćin je bio direktor Luka-Vukovar d.o.o. Vukovar Marijan Kuprešak.

Posjet je organiziran u sklopu aktivnosti nove Uprave Petrokemija d.d. Kutina   kojima se želi produbiti i poboljšati postojeće veze između poslovnih partnera.

 

Dana 11.svibnja 2018.g. u prostorijama Gradske vijećnice grada Vukovara održan je sastanak na temu produbljivanja i osnaživanja  gospodarske suradnje između tvrtke Petrokemija Kutina d.d. i grada Vukovara koja se očituje kroz otvorenu prodajnu jedinicu Petrokemije Kutina d.d. u Vukovaru i dugogodišnju suradnju sa tvrtkom Luka-Vukovar d.o.o.

Na sastanku su nazočili članovi Uprave Petrokemije Kutina d.d. - g. Đuro Popijač i g. Davor Žmegač, članovi Nadzornog odbora Petrokemije Kutina d.d. –g. Mijo Šepak,g. Željko Klaus , g. Ladislav Turčinović,g. Robert Blažinović i g. Marijan Kuprešak , direktor Luka-Vukovar d.o.o. -g. Marijan Kuprešak te direktor korporativnih poslova Renato Habek te tajnica NO gđa. Gordana Jugović.

Po završetku sastanka sudionici su posjetili tvrtku Luka-Vukovar d.o.o. kako bi razgledali prekrcajne kapacitete prilikom čega je istaknuta dugogodišnja odlična suradnja između navedene dvije tvrtke, kao i potencijal za cjelokupno gospodarstvo Republike Hrvatske  koje predstavljaju.

Nadalje, istaknuto je kako postoje pretpostavke za povećanje prekrcaja robe koje koristi Petrokemija Kutina d.d., kako ulaznih sirovina tako i gotovih proizvoda, te kako će obje strane  raditi na povećanju obima gospodarske suradnje kako bi se ostvarili potencijali koje tvrtke posjeduju.

 

 

Poštovani,

tvrtka Luka–Vukovar d.o.o. u mjesecu lipnju 2017.g. planira postupak nabave usluga fiksne telekomunikacije i interneta za potrebe Društva. Ovim putem vas pozivamo na tehničke konzultacije koje će se održati dana 30.05.2017. u 10.00 sati u prostorijama  Društva na adresi Dunavski prilaz 8 32000 Vukovar, kako bi što bolje i preciznije  definirali predmet nabave.

 

 

Luka – Vukovar d.o.o. sudjelovala je od 25.-.26.5. 2016. godine na okupljanju luka i brodara sa crnomorskog sliva „5th Black Sea ports and Shipping“.
Konferencija luka i brodara crnomorskog sliva jedna je od najvećih konferencija na području država Crnog mora, te se održava 5. godinu za redom.

Dvodnevni konferencijski program okupio je 30 svjetskih konferencijskih govornika te više od 400 izvršnih direktora raznih luka, lučkih inženjera i supervizora održavanja, zajedno s vodećim brodarima, uvoznicima i izvoznicima, špediterima, predstavnicima logističkih tvrtki, željezničkim operaterima te dobavljačima usluga iz zemalja diljem crnomorske regije.