Vijesti

Poštovani,

tvrtka Luka–Vukovar d.o.o. u mjesecu lipnju 2017.g. planira postupak nabave usluga fiksne telekomunikacije i interneta za potrebe Društva. Ovim putem vas pozivamo na tehničke konzultacije koje će se održati dana 30.05.2017. u 10.00 sati u prostorijama  Društva na adresi Dunavski prilaz 8 32000 Vukovar, kako bi što bolje i preciznije  definirali predmet nabave.

 

 

Luka – Vukovar d.o.o. sudjelovala je od 25.-.26.5. 2016. godine na okupljanju luka i brodara sa crnomorskog sliva „5th Black Sea ports and Shipping“.
Konferencija luka i brodara crnomorskog sliva jedna je od najvećih konferencija na području država Crnog mora, te se održava 5. godinu za redom.

Dvodnevni konferencijski program okupio je 30 svjetskih konferencijskih govornika te više od 400 izvršnih direktora raznih luka, lučkih inženjera i supervizora održavanja, zajedno s vodećim brodarima, uvoznicima i izvoznicima, špediterima, predstavnicima logističkih tvrtki, željezničkim operaterima te dobavljačima usluga iz zemalja diljem crnomorske regije.